Realisaties en recensies

Blader door onze galerij van realisaties om een glimp op te vangen van de hoogwaardige verwarmingsoplossingen die we hebben geleverd. Of het nu gaat om de installatie van gascondensatieketels, warmtepompboilers of waterverzachters, we zorgen steeds voor een kwalitatieve oplevering aan marktconforme prijzen.

Recensies

Bij DP Heating streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Blader door onze recensies en ontdek waarom klanten keer op keer voor DP Heating kiezen voor hun verwarmingsbehoeften.

Patricia (26 maart 2024)

“Heel complete offerte gekregen en werken konden ook op korte termijn uitgevoerd worden. De technieker die de installatie deed was heel vriendelijk en geduldig ook als we meerdere keren dezelfde vragen stelden.”

Sharon (18 februari 2024)

“We kregen een duidelijke uitleg en een week later kwamen ze al installeren. Zeer vriendelijke mensen. Eerlijke prijzen.”

Tom (11 mei 2023)

“Ik heb mijn ketel laten vervangen. DP reageerde zeer snel en was de dag erna reeds ter plaatse voor een offerte. Drie werkdagen later was de ketel reeds geplaatst Vlot, vriendelijk, vakwerk. Pro. Top!”

Marleen (4 augustus 2023)

“Heel blij deze firma ontdekt te hebben. Communicatie was duidelijk, snelle uitvoering, ook goede prijs en kwaliteit. Toppers die mannen!”

Rony (8 april 2023)

“Zeer duidelijke afspraken en correcte informatie. Communicatie liep heel vlot. Mooie afwerking en werken heel proper, alles netjes achtergelaten. Prijs /kwaliteit top!”

Contacteer ons – het is vrijblijvend en snel!

Vul het contactformulier in, en we antwoorden je zo snel mogelijk met een offerte of extra informatie.