Over DP Heating

Wie zijn we?

DP Heating, uw vertrouwde partner in geavanceerde verwarmingsoplossingen. DP heating is een Cerga-erkend installateur zowel in Vlaanderen als Brussel. Onze missie is om woningen en appartementsgebouwen te voorzien van efficiënte en duurzame verwarmingsmethodes. Zo zorgen we voor het hoogst mogelijke comfort maar denken we ook aan uw verbruik en CO2-afdruk.

Met 10 jaar ervaring bij drie frabrikanten als technieker heeft DP Heating ook alle kennis in huis om een perfect onderhoud uit te voeren en op een correcte manier alle mogelijke gebreken te repareren. De positieve recensies spreken voor zich.

DP Heating Cerga erkende installateur
DP Heating volledig Bosch Installatie

Onze specialisatie:

icon_gascondesnatieketels

Gascondensatieketels

Gascondensatieketels zijn hoogefficiënte verwarmingssystemen die gas verbranden om warmte te genereren, maar ook de warmte uit de waterdamp in de verbrandingsgassen hergebruiken. Dit proces verhoogt de efficiëntie door minder gas te verbruiken en vermindert zowel energiekosten als CO2-uitstoot. In tegenstelling tot traditionele gasboilers, zetten zij bijna alle brandstof om in bruikbare warmte, waardoor ze een milieuvriendelijkere keuze zijn.

icon_warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers zijn energiezuinige apparaten die warmte uit de lucht halen om water te verwarmen. Ze gebruiken een klein beetje elektriciteit om warmte van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, wat veel efficiënter is dan direct elektriciteit te gebruiken om water te verwarmen. Hierdoor verbruiken ze aanzienlijk minder energie dan traditionele elektrische waterverwarmers, wat leidt tot lagere energierekeningen en minder milieubelasting.

Vraag meteen vrijblijvend en snel je offerte aan!

Vul het contactformulier in, en we beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk.